Dit is de Bestseller Top 60 van week 28 in 2021

Foto: Afbeelding van Ylanite Koppens via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 28 in 2021.

Esther Verhoef heeft opnieuw een bestseller te pakken. De Nachtdienst komt namelijk meteen binnen op de eerste plek van de Bestseller top 60. Daarmee heeft ze het boek van Charles Mackesy terug naar de tweede plek gestoten.

Ook het vakantieboek ‘Nederland Heeft Alles’ van Bas Smit en Nicolette van Dam doet het erg goed. Het boek is het resultaat van de ontdekkingsreis die het stel het afgelopen jaar heeft afgelegd met hun dochters. Reizen naar het buitenland was door corona niet mogelijk en dus ging het gezin op zoek naar mooie plekjes in eigen land. Via Instagram deelden ze tips met hun volgers, die tips zijn nu gebundeld in dit boek.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Esther Verhoef – De Nachtdienst
  2. (1) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  3. (-) Bas Smit & Nicolette van Dam – Nederland heeft alles
  4. (2) Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman – Derksen
  5. (4) Lale Gül – Ik ga leven
  6. (3) Karin Slaughter – Valse getuige
  7. (53) Mark Tuitert – DRIVE. Train je stoïcijnse mindset
  8. (5) Lucinda Riley – De Zeven Zussen: De zevende zus
  9. (49) Joost Prinsen – Na Emma
  10. (6) Tonke Dragt – De brief voor de Koning

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.