Wekelijks naar de bioscoop, gewoon bij Ouddorp Duin!

Foto: Merel Tuk

Op een spectaculaire locatie in de buitenlucht een film kijken. Dat is niet alleen coronaproof, het is ook heel gezellig en super sfeervol!

En die openlucht bioscoop is gewoon te vinden op het plein voor strandtheater Houten Kaap in Ouddorp Duin. De hele zomervakantie lang kun je daar op vrijdag naar een film kijken. Speciaal voor deze ‘PleinBios’ hangt er een gigantisch scherm. Zodra de zon ondergaat, begint de film. Aan het begin van de zomer is dat nog om 22.00 uur. Maar aan het einde van de zomer kunnen ook de kinderen meekijken.

Première

De première van PleinBios is op vrijdag 16 juli. Je kunt dan kijken naar de film Bohemian Rhapsody. Deze film vertelt het verhaal van de Britse band Queen met leadzanger Freddie Mercury. De week daarna, op vrijdag 23 juli, draait de romantische film La La Land. Deze film heeft 6 Oscars en 7 Golden Globes gewonnen. Dat belooft wat!

De rest van de films worden steeds een week van tevoren bekend gemaakt. Dit gebeurt online via de website van Houten Kaap en op hun sociale mediakanalen. Vanwege de geldende coronamaatregelen is vooraf reserveren. Er is ook maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Een ticket kost 10 euro, dit is inclusief popcorn en wat drinken.

Kijk voor meer informatie én de films op www.houtenkaap.nl.