Ed Struijlaart treedt op bij Lust en Last in de polder

Foto: Jaap Reedijk

Singer-songwriter Ed Struijlaart komt naar Hofstede Lust en Last in Sommelsdijk. Op zaterdag 7 augustus geeft hij daar een optreden.

Het optreden in het poldertheater valt middenin de KunstKijk Expositiedagen. Rondom het optreden is er dan ook veel kunst te zien bij Lust en Last in Sommelsdijk.

Ed Struijlaart brengt een programma dat bestaat uit grote hits. “Van Clapton tot Sheeran” noemde hij zijn programma. En het heeft ook gelijk aan in welke richting je moet denken. Met zijn mooie vlammende gitaarmuziek en ballades maakte hij al furore. Zijn grote hit ‘Make it on your own’ kwam dan ook voorbij in alle grote hitlijsten. Het lied kreeg een enorme respons op radio en tv. Inmiddels is het dan ook meer dan 17 miljoen keer gestreamd.

Over Ed Struijlaart

Ed kreeg van 3FM het stempel Serious Talent en werd genomineerd voor een 3FM Award. Hij toerde in het voorprogramma van BLØF en was meerdere malen te gast bij De Wereld Draait Door. In 2016 bracht hij een aantal losse singles uit. ‘Tricks Up My Sleeve’ en ‘Like December’ werden beiden de NPO Radio 2 Topsong. ‘Made of Stars’, een duet met Lisa Lois, werd benoemd tot ‘Moet je Horen’ plaat op 100% NL.

Daarnaast is Ed actief als songwriter voor anderen. Zo schreef hij recent samen met Peter Slager, bassist bij BLØF, de titeltrack voor de bioscoophit van 2017 ‘Weg Van Jou’. Ook is alle muziek voor de musical SOOF van zijn hand. De single ‘Make It On Your Own’ is een enorm succes. Het nummer heeft gigantisch veel streams en wordt overal gedraaid.

Meer informatie

Ed Struijlaart staat op zaterdag 7 augustus in de polder van Sommelsdijk bij Lust en Last. Zijn optreden begint om 20.00 uur en de zaal opent een uurtje eerder. De entree bedraagt € 20,- per persoon. Tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via [email protected].