Diekhuusplein verandert in podium voor dansshow!

Foto: Diekhuus

Op zaterdag 10 juli verandert het Diekhuusplein in Middelharnis voor een dagje in een heus podium. De dansers van dansschool Gwendolyn Dance & Entertainment geven namelijk twee optredens!

Door Sam Fish

Na maanden van thuis dansen mag er eindelijk weer samen gedanst worden door alle leeftijden. De kinderen konden al wat eerder terug naar dansles, maar nu zijn ook de oudere groepen weer welkom in de dansschool. En nu er ook weer gedanst mag worden voor publiek, vond danslerares Gwendolyn het een leuk idee om een optreden te verzorgen.

Diekhuusplein

Voor dat optreden wordt het Diekhuusplein op zaterdag 10 juli tot twee keer toe omgetoverd tot een groot podium voor de dansers van het eiland. Alle kinderen van de dansschool laten er zien wat ze allemaal kunnen. De eerste show start om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 13.15 uur. De tweede show duurt van 13.45 tot 15.00 uur. Er worden diverse dansen opgevoerd door peuters, kleuters, kinderen en tieners. Er is een DJ met presentator die de hele show zal omlijsten.

Gwendolyn danst door

Gwendolyn liet eerder dit jaar al weten dat de lockdown haar niet heeft tegen gehouden om door te gaan met het geven van danslessen. “In de maanden dat we dicht moesten hebben we niet stil gezeten. Ik heb digitaal les gegeven en we hebben zelfs vanuit huis een videoclip opgenomen. Maar ik ben echt heel erg blij dat we gewoon weer samen mogen dansen. Dat is toch een stuk gezelliger dan via videoverbinding,” laat ze weten.

uitvoering Gwendolyn Dance & Entertainment