Dit is de Bestseller Top 60 van week 26 in 2021

Foto: Pixabay; Free-Photos

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 26 in 2021.

Derksen blijft onverminderd populair. Net als vorige week staat het boek op de eerste plaats van de Bestseller top 60. Het boek kwam eind mei uit en wordt sinds dien veel verkocht. In de eerste week stond het meteen bovenaan de lijst. In de weken daarna bleef het terugkomen in de top 3.

‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ keert ook weer terug in de top 3 deze week. Dat boek wordt opgevolgd door Valse Getuigen van Karin Slaughter op de derde plaats. Het laatste boek van Lucinda Riley valt daarmee net buiten de top 3.

In de volledige lijst zijn er deze week maar liefst zes nieuwe titels te vinden. De top 10 daarvan zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman – Derksen
  2. (5) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  3. (2) Karin Slaughter – Valse getuige
  4. (3) Lucinda Riley – De Zeven Zussen: De zevende zus
  5. (7) Tonke Dragt – De brief voor de Koning
  6. (10) Lale Gül – Ik ga leven
  7. (-) Anna van der Breggen – ANNA
  8. (9) Susan Smit – De heks van Limbricht
  9. (4) Jo Besbø – Koninkrijk
  10. (-) Maarten Kolsloot – De Raboploeg

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.