Ontdek Middelharnis tijdens een dorpswandeling

Foto: Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

De bibliotheek Zuid-Hollandse Delta zorgt er deze zomer voor dat we ons niet hoeven te vervelen. Met Zomer in de Bieb komt er een groot aanbod aan activiteiten voor jong en oud.

Eén van die activiteiten vindt plaats op dinsdag 6 juli. Je kunt dan onder leiding van gids Bertrand van den Boogert een dorpswandeling maken door Middelharnis. Leuk en leerzaam, want door de verhalen die verteld worden komt de geschiedenis tot leven. Je gaat je omgeving ook met andere ogen bekijken.

De wandeling is leuk voor jong en oud én toeristen en eilanders. Het is een uitgelezen moment om meer te weten te komen over dit deel van het tweelingdorp.

Wandel mee

Leer het patroon herkennen waarin dorpen zijn opgebouwd. Je hoort onverwachte verhalen bij de gotische Sint Michaelskerk. Vrouwe Justitia bekijk je voortaan met andere ogen. En er worden verhalen verteld over de haven met zijn vissersverleden. Kortom, tal van wetenswaardigheden die leuk zijn om te delen.

De wandeling is op dinsdag 6 juli en start om 10.00 uur vanaf de bibliotheek in Middelharnis. Meedoen kan al voor € 7,50 per persoon, dit is inclusief koffie en een Flakkeese lekkernij. Aanmelden is verplicht en kan via de website van de bibliotheek. Als de activiteit door het weer niet door kan gaan, krijg je je geld terug.