Dit is de Bestseller Top 60 van week 23 in 2021

Foto: Afbeelding van Bequest via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 23 in 2021.

Er is wederom een nieuwe nummer één in de Bestseller top 60. Roxane van Iperen heeft het boek over Johan Derksen van de troon gestoten. Haar boek Genocidefax heeft de nieuwe topplek ingenomen. Ook haar boek ’t Hooge Nest heeft de top 10 gehaald deze week. Die stond vorige week nog op de dertiende plek.

Het boek over Derksen is doorgeschoven naar de tweede plek in de lijst. En daardoor is ook de populaire De Zevende Zus een plekje gedaald naar de derde plek. Daarnaast zijn er ook acht nieuwe boeken binnengekomen in de top 60.

In de volledige lijst zijn er deze week maar liefst zes nieuwe titels te vinden. De top 10 daarvan zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (3) Roxane van Iperen – De genocidefax
  2. (1) Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman – Derksen
  3. (2) Lucinda Riley – De Zeven Zussen: De zevende zus
  4. (8) Susan Smit – De heks van Limbricht
  5. (4) Charlotte Labee – Brain Food Smoothies
  6. (5) Tonke Dragt – De brief voor de Koning
  7. (13) Roxane van Iperen – ’t Hooge Nest
  8. (6) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  9. (10) Lale Gül – Ik ga leven
  10. (12) Jeroen Brouwers – Cliënt E. Busken

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.