Sommelsdijk wint 10 miljoen euro met Postcode Kanjer

Foto: Postcode Loterij

Het beste nieuws om mee wakker te worden is horen dat je de loterij hebt gewonnen. Voor Sommelsdijkse leden van de Postcode Loterij is dit nu waarheid geworden.

Door Sam Fish 

De Postcode Kanjer is namelijk op Sommelsdijk gevallen. De winst daarvan is een geldbedrag van maar liefst 10 miljoen euro. De helft van dit bedrag wordt verdeeld over de leden met de postcode 3245 VA in Sommelsdijk. De andere helft wordt verdeeld over alle andere spelers van Sommelsdijk.

Kanjerpunten 

Hoeveel iedereen krijgt voor hun deelnemende lot is afhankelijk van de Kanjerpunten. De winnaars in de wijk winnen € 3185,- per lot met het maximale aantal Kanjerpunten. De geldprijs wordt na aftrek van de wettelijke kansspelbelasting binnen 4 weken overgemaakt op de rekening van de deelnemers.

Kanjerpunten zijn spaarpunten die je spaart bij elke trekking. Elke trekking levert 10 Kanjerpunten op en per kalenderjaar kun je maximaal 140 Kanjerpunten per lot sparen. Echter begin je elk jaar in januari opnieuw met het sparen van Kanjerpunten. Deze Postcode Kanjer geldt over mei. Dat houdt in dat je voor deze trekking maximaal 50 Kanjerpunten kunt hebben per lot. Heb je minder Kanjerpunten dan je buurman? Dan win je ook minder geld dan hij.

Hoe langer een lot meespeelt in de maanden voorafgaand aan de trekking, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs.

Verdeling 

Er wordt dus 10 miljoen euro verdeeld over heel Sommelsdijk, waarvan de helft, 5 miljoen, naar de spelers van 3245 VA gaat. Alleen actieve spelers met een deelnemend lot van de Postcode Loterij delen mee in de prijs. Achterstand van betaling kán leiden tot het niet uitgekeerd krijgen van de prijs. Voor vragen kun je altijd terecht op de website van de Postcode Loterij.

Bekijk hier de volledige trekking van mei.