Dit is de Bestseller Top 60 van week 22 in 2021

Foto: Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 22 in 2021.

Een aardige verschuiving deze week. Het nieuwe boek dat is geschreven over Johan Derksen heeft Lucinda Riley van de troon gestoten. Derksen is namelijk direct binnengekomen op de eerste plaats in de Bestseller 60.

Het boek werd vorige week uitgebracht en vertelt het verhaal over het spraakmakende leven van de voetbalanalist. De Zevende Zus van Lucinda Riley komt daarmee op de tweede plek terecht. En er is ook een nieuwe nummer drie, namelijk De Genocidefax van Roxane van Iperen. En daarmee is de top 3 compleet.

In de volledige lijst zijn er deze week maar liefst zes nieuwe titels te vinden. De top 10 daarvan zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman – Derksen
  2. (1) Lucinda Riley – De Zeven Zussen: De zevende zus
  3. (-) Roxane van Iperen – De genocidefax
  4. (-) Charlotte Labee – Brain Food Smoothies
  5. (3) Tonke Dragt – De brief voor de Koning
  6. (4) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  7. (-) M.J. Arlidge – Niemand zeggen
  8. (-) Susan Smit – De heks van Limbricht
  9. (-) Marjolijn van Heemstra – In lichtjaren heeft niemand haast
  10. (5) Lale Gül – Ik ga leven

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.