Dit is de Bestseller Top 60 van week 21 in 2021

Foto: Pixabay; StockSnap

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 21 in 2021.

Voor de derde week op rij is De Zevende Zus van Lucinda Riley op de eerste plaats te vinden. Dat meldt de stichting CPNB. Het boek was drie weken geleden tijdens de lancering op veel plekken direct uitverkocht. Sinds dien heeft het de top van de ranglijst nog niet verlaten.

De tweede en derde plek zijn wel veranderd. Vorige week stond Tonke Dragt op twee met ‘De brief voor de koning’. Die is een plekje gezakt en staat nu op nummer drie. De nummer twee wordt nu opgevuld door het Groot Biegel Sprookjesboek van Paul Biegel en Charlotte Dematons.

In de volledige lijst zijn er deze week maar liefst negen nieuwe titels te vinden. De top 10 daarvan zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Lucinda Riley – De Zeven Zussen: De zevende zus
  2. (44) Paul Biegel & Charlotte Dematons – Groot Biegel Sprookjesboek
  3. (2) Tonke Dragt – De brief voor de Koning
  4. (5) Charlie Machesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  5. (4) Lale Gül – Ik ga leven
  6. (3) Jeroen Brouwers – Cliënt E. Busken
  7. (10) Ramsey Nasr – De fundamenten
  8. (7) Nicci French – Wie niet horen wil
  9. (9) Lucinda Riley – De zeven zussen
  10. (20) Marcia Luyten – Máxima Zorreguieta

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.