Er zijn nieuwe dingen te doen op Ouddorp Duin!

Foto: PR Ouddorp Duin

Ouddorp Duin is hét recreatiegebied in de duinen van Ouddorp. En dat recreatiegebied wordt voor deze zomer nog een stukje uitgebreid.

Rond het strandplein is onlangs een nieuwe delishop geopend. Er wordt een outdoor- en speelgoedwinkel ingericht aan datzelfde plein. En als klap op de vuurpijl is er een begin gemaakt aan de aanleg van een 18-holes minigolfbaan.

Vertrouwd gebied

Bijna 4 jaar na de opening is Ouddorp Duin een vertrouwd gebied geworden voor omwonenden en toeristen. Het plein van dit gebied is de perfecte tussenstop tijdens een fietstocht of een wandeling door de duinen. Het is een heerlijke plek om te spelen en ontspannen. En daarnaast is het ook nog een goede plek voor evenementen en activiteiten.

Door de coronacrisis en de aansluitende maatregelen zijn de ondernemers van Ouddorp Duin op zoek gegaan naar alternatieven. Want het grootste doel is natuurlijk om iets te kunnen bieden aan de bezoekers. En die bezoekers waren er zeker!

Uitbreidingen

Er werd gestart met take away, zoals heel veel horecagelegenheden hebben gedaan. Maar de geopende delishop Bij [email protected] gaat daarin nog een stapje verder. Bij deze ‘walk through’ shop heb je de keuze uit heerlijke gerechten die je to go kunt meenemen. Ontbijt, lunch en diner, alles is er te halen.

Ook strandtheater Houten Kaap moest langdurig haar deuren gesloten houden. Zij richtten zich daarom op de doorontwikkeling van nevenactiviteiten. Onder de noemer Outdoor Duin worden er dagelijks lasergame-sessies, boogschieten en Archery Tag aangeboden. De interesse daarvoor is zo groot dat er besloten is een deel van het theater in te richten als outdoorshop. Daar kunnen de activiteiten geboekt worden en er wordt informatie gegeven over activiteiten binnen Ouddorp Duin en in de omgeving.

Minigolfbaan

Die nieuwe shop wordt ook de plek waar je straks de sticks kunt halen voor de nieuwe minigolfbaan. Die wordt op dit moment nog aangelegd, maar dat duurt niet lang meer. Vanaf het eerste weekend van juni kun je daar terecht om een balletje de 18 banen over te slaan. Deze banen worden, net zoals de rest van Ouddorp Duin, toegankelijk voor iedereen.