Amber & Jasper treden op in je eigen woonkamer!

Foto: Tamara Lokker

Bereid je voor op weer een heerlijk feestje in eigen woonkamer! Het Diekhuus komt namelijk weer met een nieuw concert via livestream.

Op zaterdag 29 mei is het de beurt aan het Flakkeese duo Amber & Jasper om een heerlijk avondje muziek weg te geven. En geloof ons, dat wil je niet missen!

Al 10 jaar speelt dit duo de leukste covers. Amber van Opijnen bracht vorig jaar haar eerste singel uit, genaamd ‘Nu ik het zie’. Die is te beluisteren op alle streamingsdiensten en natuurlijk ook op YouTube. Om je alvast in de stemming te brengen voor zaterdag hebben we het nummer toegevoegd onderaan dit bericht!

Een feestje thuis 

Door corona is het helaas nog niet mogelijk om een echt concert bij te wonen. Maar gelukkig hoeven we het niet helemaal zonder optredens te doen. Het is inmiddels het vierde livestreamconcert dat het Diekhuus uitzendt op hun kanaal. En daarmee wordt het een heus feestje in eigen huis. Een open bar, zoveel snacks als je wilt en geen rij bij de toiletten!

Wil je meer weten over Amber en Jasper? Check dan hun sociale mediakanalen of kijk op de website van Amber. De livestream start op zaterdag 29 mei om 20.15 uur en is te volgen via het YouTubekanaal van Diekhuus.