Mooie eilandelijke locaties verdeeld over 1000 stukjes

Foto: Streekmuseum Goeree-Overflakkee

Het Streekmuseum Goeree-Overflakkee vertelt de verhalen van vroeger. Maar daar houden ze het niet bij. Ze willen mensen ook vermaken.

Dat vermaak komt op verschillende manieren. Met vlaggen, sleutelhangers en onderzetters in dialect. En ook actief vermaak zoals de diverse puzzeltochten voor met de auto en voor wandelaars. Maar nu komen ze met iets volledig nieuws: Het eiland in de 1000 stukjes. Het Streekmuseum komt met puzzels!

Een leuk cadeau

De puzzel is een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld opa- en oma-dag op 4 juni. Of misschien iets voor Vaderdag, een verlaat Moederdagcadeau. Misschien ken je iemand die binnenkort jarig is of wil je hem gewoon zelf hebben. Het kan allemaal!

Er zijn drie varianten van de puzzel met elk 1000 stukjes. Zo is de Markt van Goedereede vereeuwigd, het Dirkslandse Sas en natuurlijk het Laantje van Middelharnis. De foto van de Markt is gemaakt door Johan Naessens en de foto van het Sas door Anne-Marie Vermaat. De legpuzzels zijn van kwalitatief hoogwaardig karton en gaan daardoor jaren mee. Elke puzzel is een mooie uitdaging voor de echte puzzelliefhebber die het leuk vindt om met het eiland bezig te zijn.

De afbeeldingen zijn in hoge resolutie afgedrukt wat een haarscherpe en kleurrijk geheel garandeert.

Museumwinkel

De puzzels zijn voor € 34,95 per stuk verkrijgbaar in de museumwinkel aan de Kerkstraat in Sommelsdijk. Vanwege de landelijke maatregelen is het museum zelf helaas nog steeds gesloten. De museumwinkel is echter wel weer geopend. Met de verkoop van de eilandelijke merchandise van het Streekmuseum kan het museum haar deuren geopend houden in tijden van crisis.

Kom dus gerust even snuffelen in de winkel, er zijn genoeg leuke dingen te vinden! Met elke aankoop zorg je ervoor dat het Streekmuseum de verhalen van het eiland kan blijven vertellen. De museumwinkel is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag kun je komen winkelen van 14.00 tot 16.00 uur. Uiteraard zijn de puzzels ook te vinden in de webshop van het museum!