Dit is de Bestseller Top 60 van week 19 in 2021

Foto: Pixabay; Congerdesign

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 19 in 2021.

Het nieuwe boek van Lucinda Riley is het laatste deel in de reeks van De Zeven Zussen. Dit boek bezet deze week de eerste plek in de Bestseller 60. Het boek van de wereldberoemde schrijfster was in veel boekwinkels snel uitverkocht. Het was dan voor veel vrouwen een gewild Moederdagcadeau.

Hiermee is Brief voor de Koning van Tonke Dragt van de eerste plek gestoten. Toch staat ook dat boek nog op een mooie plek. Nicci French sluit de top 3 van deze week af.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Lucinda Riley – De Zeven Zussen – De Zevende Zus
  2. (1) Tonke Dragt – De brief voor de Koning
  3. (3) Nicci French – Wie niet horen wil
  4. (2) Lale Gül – Ik ga leven
  5. (4) CHalie Machesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  6. (22) Roxane van Iperen – ’t Hooge Nest
  7. (6) Suzanne Vermeer – Zomeravond
  8. (32) Lucinda Riley – De Zeven Zussen
  9. (5) Ramsey Nasr – De fundamenten
  10. (47) Elma van Vliet – Mam, vertel eens…

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.