Goed nieuws! Beachboom gaat deze zomer door!

Foto: PR Beachboom

Nu de versoepelingen langzaam worden uitgerold is er voor organisaties ruimte om naar de toekomst te kijken. Dat geldt ook voor de organisatie van Beachboom.

Zij zijn overtuigd door alle recente berichten en delen dan ook mee dat Beachboom dit jaar doorgaat! Op zaterdag 14 augustus kun je dus lekker gaan feesten op de Brouwersdam. “Eerlijk is eerlijk, de huidige trend van het virus ziet er niet goed uit,” laat de organisatie weten. “Maar we worden gesterkt door de testevenementen en de nieuwe sneltestmogelijkheden. Ook biedt het stappenplan van de overheid veel mogelijkheden en zou in juli iedereen de eerste prik moeten hebben kunnen ontvangen.”

Voorbereidingen

De voorbereidingen voor het festival verlopen goed. “Problemen met het boeken van artiesten hebben we bijna niet,” vertelt de organisatie. “Bijna de hele programmering van vorig jaar heeft toegezegd. Dus we gaan wederom gewoon drie podia opbouwen dit jaar. Sommige eerder geboekte artiesten zijn inmiddels ook doorgebroken. Voor artiesten die niet konden komen hebben we vergelijkbare acts geboekt die echt niet aan hen onderdoen. Dit wordt dus gewoon weer een geweldige editie.”

Kaartverkoop

De kaartverkoop is al gestart op vrijdagmiddag 2 april. De komende weken wordt het programma bekend gemaakt. “Het staat in ieder geval vast dat we dit jaar weer met drie podia werken. De House-, Party- en 90’s stage komen er sowieso,” zegt organisator Jeroen Botty. “We willen niets liever dan onze bezoekers een veilig en verantwoord feestje geven.”

Kijk voor meer informatie en de tickets op www.beachboom.com.