Help mee zoeken naar het verloren zakhorloge

Foto: Afbeelding van daledbet via Pixabay

Het Streekmuseum Goeree-Overflakkee is hard op zoek naar jonge speurneuzen. Dorpsdokter Bernard is namelijk zijn zakhorloge kwijt!

Dokter Bernard is zijn zakhorloge verloren ergens in de straten van Sommelsdijk of Middelharnis. Hij heeft nu de hulp nodig van jonge speurneuzen om zijn horloge weer terug te vinden. Kun jij hem helpen? Meld je dan snel bij het Streekmuseum voor deze leuke kinderpuzzeltocht!

Het is niet voor het eerst dat het Streekmuseum een speurtocht maakt voor kinderen. Eind vorig jaar deden al ruim 250 kinderen mee aan de Sinterklaaspuzzeltocht in Sommelsdijk. Dat was zo’n succes dat er natuurlijk wel een vervolg moest komen.

Meivakantie

Met de meivakantie voor de deur was dit dan ook het perfecte moment voor een nieuwe tocht. Puzzel de letters bij elkaar en je vindt het zakhorloge van de dorpsdokter. Het juiste antwoord kun je invullen op de antwoordstrook en die kun je inleveren bij het Streekmuseum. De winnaar mag een leuke prijs ophalen!

Doe mee

Lijkt het je leuk om mee te zoeken naar het zakhorloge? Meedoen is heel simpel! De puzzeltocht is verkrijgbaar in de museumwinkel en in de webshop. Hij kost slechts € 2,50 en je hebt er ongeveer anderhalf uur plezier van. Je start bij het museum in de Kerkstraat van Sommelsdijk.

Het is een leuke buitenactiviteit die ook na de meivakantie nog gewoon gedaan kan worden. Daarmee is het dus ook super leuk als kinderfeestje. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de wandelpuzzeltochten van de verschillende dorpen verkrijgbaar. En je kunt de autopuzzelritten van oost en west doen.

Er is dus nog genoeg te doen!