Eiland heeft 2 van de top 10 beste vakantieparken!

Een bungalo van Roompot Park Zeedijk
Foto: PR Roompot Vakanties

Dat we op het eiland goed vakantie kunnen vieren weten we allemaal. Elk jaar komen er veel toeristen en het stikt hier van de campings.

Door Sam Fish

Twee van die campings zijn nu in de prijzen gevallen. Roompot Park Zeedijk in Herkingen en Qurios ECO Grevelingenstrand staan namelijk in de top 10 beste vakantieparken. Dat is een jaarlijkse lijst van vakantieboekingswebsite Zoover.nl.

Qurios ECO Grevelingenstrand

De hoogte Flakkeese camping op de lijst is Qurios ECO Grevelingenstrand. Zij staan met een gemiddelde score van een 9,5 op de vijfde plek in de lijst. Dit vakantiepark ligt bij Ouddorp en volgens de jury hoort het zeker bij de beste vakantieparken van Nederland. “Op dit park geniet je van de rust, direct aan het strand,” zo staat er in het juryrapport. “De huisjes zijn prachtig en ook nog eens milieuvriendelijk door onder andere de zonnepanelen. Het allerbeste is toch wel het strand, waar je een prachtig uitzicht op hebt.”

Roompot Park Zeedijk

De hekkensluiter van de top 10 is Roompot Park Zeedijk in Herkingen. Ze staan dan misschien op nummer 10, maar ze laten een hoop vakantieparken achter zich die de lijst niet haalden. De jury geeft dit park een 8,9 als rapportcijfers. “Dankzij de mooie aanleg van het park en de mooie huisjes, behoort het tot de beste vakantieparken van Nederland. Volgens vakantiegangers voel je je direct thuis bij aankomst. Dat komt door de goede service,” schrijft de jury. “Het park is bedoeld voor rustzoekers, waardoor er dus geen voorzieningen aanwezig zijn voor kinderen.”

Op vakantie

Namens de redactie van Goeree-Overflakkee.nieuws.nl feliciteren we de winnaars. En heel eerlijk, als je dit leest krijg je toch meteen zin in vakantie?

Bron: Zoover.nl