Van Helden start viering jubileum met reuzen paasei!

Foto: Bakkerij Van Helden

Pasen staat voor de deur en dat is te zien ook. Overal liggen de paaseieren- en figuren weer in de winkel. Die van Bakker van Helden is wel heel speciaal.

Het meest opvallende paasexemplaar in de winkel is een chocolade ei van bijna een meter hoog. Deze is gemaakt om het feestelijke jubileumjaar van de bakkerij in te luiden. Het is de eerste actie die gehouden wordt ter ere van het 60-jarig bestaan van de bakkerij dit jaar.

Het chocolade ei

De basis is gemaakt van pure chocolade. Ook witte-, melk-, ruby- en gold chocolade zijn gebruikt bij het maken van dit speciale ei. Daarnaast is er natuurlijk veel tijd en passie in gestoken. Het is een kunstwerk dat bijna zonde is om op te eten. Het verdient dus een speciale behandeling.

Het chocolade ei zal dan ook verkocht worden aan de hoogste bieder. En de volledige opbrengst van die veiling gaat naar Stichting Kika. Als het voor de nieuwe eigenaar te veel chocolade is, kan er altijd gedeeld worden. Bijvoorbeeld met een ander goed doel, of gewoon de hele straat. Zo kunnen er nog meer mensen gelukkig worden van dit bijzondere ei.

Veiling

Het ei is te bewonderen in de winkel van Bakker van Helden. De zaak is te vinden op de Westdijk in Middelharnis. Daar zal ook elke dag het actuele bod worden getoond. Dit wordt overigens ook op de website van Bakker van Helden bijgehouden. Wil je meebieden? Stuur dan een e-mail met jouw bod naar [email protected]. Het bod staat op dit moment al op 250 euro.

Ook als je niet biedt op het ei ben je in voor leuke prijzen. Alle klanten die 60 dubbeltjes of meer besteden (6 euro) mogen het gewicht van het ei raden. Zij maken daarmee kans op een grote paashaas. Deze actie loopt tot vrijdag 2 april, op die dag wordt ook de cheque overhandigd aan Kika.