WatchEls via livestream vanuit het Diekhuus!

Foto: WatchEls

Mis jij de concerten ook zo? De live muziek, de gezelligheid en het samenzijn? Het Diekhuus komt met goed nieuws!

Het misschien niet een concert waarbij je gezellig met vrienden mee kunt zingen en dansen. Maar het is wel een live concert en dat is in deze tijden al een hele stap. Op zaterdag 13 februari staat de Flakkeese band WatchEls in de Rabobankzaal van het Diekhuus in Middelharnis. Het concert is live te volgen via een livestream. Ook is er een mini quiz!

WatchEls

WatchEls is een vijfkoppige pop/rock/funkband. Stuk voor stuk zijn de bandleden ervaren muzikanten die met veel enthousiasme en inzet spelen. Naast een aantal popballads bestaat hun repertoire uit dansbare classics en rockhits. Alles uit de seventies tot de afgelopen jaren. Het wordt dus gegarandeerd een feest van herkenning en dat alles in je eigen woonkamer!

En vanuit de woonkamer is het misschien minder leuk, want zoveel vrienden mogen er niet bij zijn. Maar he, er is wel een ander pluspunt; een open bar!

Feest mee

Het concert is live te volgen op de Facebookpagina van het Diekhuus. Deze is open voor iedereen en volledig gratis. Het concert start om 20.15 uur.