Schrijfster Saskia Maaskant komt met kerstverhaal

Foto: Sam Fish

Schrijfster Saskia Maaskant uit Sommelsdijk bracht deze zomer haar vierde boek uit, genaamd ‘Meerminnen verdrinken niet’. En het verhaal gaat verder!

Door Sam Fish

Speciaal voor de feestdagen brengt Saskia Maaskant hoofdpersoon Janna nog eens tot leven. Ze komt op maandag 21 december namelijk met een kerstverhaal; ‘Een vinnige kerst’. Dit wil je niet missen!

Een vinnige kerst

“Ik kon nog niet helemaal afscheid nemen van Janna,” laat Saskia weten. “Ik vond dat zij ook een kerstviering verdient en dus ben ik gaan schrijven.” ‘Een vinnige kerst’ wordt een zalig kerstverhaal vol humor met Saskia’s favoriete personages uit het boek. Ga jij nog een keer, of voor de eerste keer, mee naar Bruinisse in 1911, met Janna? Ga je mee naar de kroeg op kerstavond? Ontmoet oom Wolfert, Stoffel, Dies en Marinus. Ga mee aan tafel, met een grote groep mensen, om te genieten van het chique feestmaal dat tante heeft gemaakt. Ontdek ook de plannen die Janna heeft voor kerstochtend!

Kortom een leuk kerstverhaal voor jong en oud en vooral voor iedereen die de gezelligheid moet missen deze kerst.

Lees mee

Het kerstverhaal komt niet in boekvorm en wordt volledig gratis aangeboden. Houd gewoon Saskia’s kanalen in de gaten. Daar wordt het kerstverhaal maandag namelijk gepubliceerd. “Het is mijn cadeau aan jou,” aldus Saskia. Het kerstverhaal zal rond het middaguur online verschijnen, onder meer op haar website!

Saskia Maaskant kerstverhaal