Wandelpuzzeltochten van het Streekmuseum afgelast

Foto: Streekmuseum Goeree-Overflakkee

Er mag even helemaal niets. Zoveel is wel duidelijk. Maar het Streekmuseum had net twee wandelpuzzeltochten aangekondigd.

Helaas kunnen ook deze puzzeltochten niet doorgaan. Ja, je kunt ze heel goed en veilig wandelen in de buitenlucht met alleen je gezin. Het probleem is alleen dat je de puzzeltocht nog moet ophalen bij het Streekmuseum en nu dat gesloten is, kan dat helaas niet doorgaan.

Later nog een kans

Om precies te zijn gaat het om de wandelpuzzeltochten door Middelharnis en Sommelsdijk. Maar ook de Kids Kerstpuzzeltocht komt te vervallen. Het bestuur vindt dat natuurlijk super jammer, maar wat in het vat zit, verzuurt niet. Zodra het dus weer mogelijk is gaan de puzzeltochten alsnog in de verkoop! En het lekkers dat erbij hoort kun je dan natuurlijk ook gewoon weer ophalen.

Nieuwe puzzeltochten

Op dit moment is er alleen een puzzelwandeltocht voor Sommelsdijk en Middelharnis. Maar iedereen vindt natuurlijk dat er voor hun eigen dorp ook een tocht moet komen. Daarom maakt het bestuur van het Streekmuseum er gewoon nog twee. Welke dorpen dit gaan zijn worden binnenkort bekend gemaakt.

Deze komen in dezelfde vorm als de autopuzzeltochten. Een mooi boekje met vragen en extra informatie over het dorp. Uiteraard met een vleugje humor. Het bestuur van het museum willen graag verhalen over ons mooie eiland en haar dorpen vertellen. Het thema van de twee nieuw te verwachten puzzeltochten worden: Waterlanders!

Blijf het Streekmuseum volgen op Facebook of Instagram: zij vertellen telkens een beetje meer (eiland)verhalen. Het museum is conform de landelijke richtlijnen tot 19 januari gesloten.