Vier de kerstvakantie bij Strandtheater Houten Kaap!

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

Aan alles is te zien dat de kerst voor de deur staat. En daarmee is ook de kerstvakantie vol in aantocht voor de kinderen!

Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp ziet de vakantie ook aankomen en is gaan plannen. Van 19 december tot en met 3 januari kun je in het theater en op het veld terecht voor leuke activiteiten. En deze activiteiten zijn voor verschillende leeftijden, dus er is altijd wel iets te beleven!

Programma

Strijd onderling om de titel ‘Koning FIFA’ in een spannend FIFA’21 toernooi! Deze vindt plaats op donderdag 24 december. Of bouw de mooiste bouwwerken tijdens de Mega Lego dag op woensdag 30 december. Laat je verbazen tijdens het Knikkerlab op zaterdag 2 januari. En laat je creativiteit de loop op dinsdag 29 december in het Knutsellab.

Voor de allerkleinsten en hun ouders is er in samenwerking met het Kliederlab een leuke ouder&kind activiteit op woensdag 23 december. Later die dag wordt de film ‘De piraten van hiernaast’ vertoond, mede mogelijk gemaakt door de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta.

Naar buiten

Twee keer in de week kun je op aanvraag een real life potje Fortnite spelen (lasergamen). Maar je kunt ook boogschieten op een doel of met pijl en boog op elkaar schieten. Dit is ook wat Enzo Knol en zijn vrienden deze zomer deden bij Outdoor Duin!

Theater

En natuurlijk is er ook theater! De familieshow Circus Meerfout met Huub Cooijmans wordt vanwege de grote belangstelling maar liefst drie keer gespeeld. Dit doen ze op zaterdag 19 december. En op dinsdag 22 december komt Joes Boonen naar de Houten Kaap. Zij brengt haar nieuwste voorstelling ‘Deze ridder zegt nee’. Die gaat over een lief riddertje, een grote draak, je alleen voelen en een bijzondere vriendschap.

Doe je mee?

Voor alle activiteiten binnen geldt een maximum van 30 deelnemers. Vooraf inschrijven is verplicht en kan online worden gedaan via www.geefjeopouddorpduin.nl of www.houtenkaap.nl. Voor meer informatie of outdoor aanvragen kun je mailen naar [email protected] of bellen naar 0611075129 (ook Whatsapp).

Dit is onder voorbehoud van eventuele strengere maatregelen vanuit het kabinet. We raden je aan om de pagina van De Houten Kaap in de gaten te houden.