Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Foto: Sam Fish

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Film: It must be heaven – Middelharnis

Op donderdag 10 december kijk je in het Diekhuus naar de film ‘It must be Heaven’ van regisseur Elia Suleiman. De kaarten zijn verkrijgbaar op de website van het Diekhuus. Tijdens de voorstelling worden uiteraard de richtlijnen van het RIVM aangehouden. Zo kan iedereen op een veilige manier van de film genieten.

Meer informatie

Cabaret: Mylou en Dorine – Middelharnis

Op zaterdag 12 december kun je lachen in het Diekhuus. Mylou Frencken en Dorine Wiersma spelen daar de cabaretshow ‘waagstukken’. De kaarten zijn verkrijgbaar op de website van het Diekhuus. Tijdens de voorstelling worden uiteraard de richtlijnen van het RIVM aangehouden. Zo kan iedereen op een veilige manier van de voorstelling genieten.

Meer informatie

Bingo’s gaan niet door! – Middelharnis

In december is er geen bingo avond en middag in het Wijkcentrum van Stichting ZIJN. Ze hopen volgend jaar weer iets te kunnen organiseren.

Coronamaatregelen

Voor alle activiteiten gelden uiteraard de coronamaatregelen die zijn opgesteld door de overheid. Houd afstand tot andere mensen en blijf thuis als je gezondheidsklachten hebt. Blijf ook thuis als iemand uit jouw huishouden positief getest is op het coronavirus of de testuitslag nog afwacht.