Goeree-Overflakkee dubbel en dwars op RTL 4

Foto: RTL4 / Sam Fish

RTL4 heeft al weken een kijkcijferhit in handen met I can see your voice. Kun jij aan iemand zien of ze kunnen zingen?

Door Sam Fish

In dit programma speelt een gastartiest samen met een van zijn of haar grote fans. Ze moeten raden of iemand een gouden keeltje heeft, of juist zo vals zingt als een kraai. En dat zonder dat ze ook maar één noot hebben gehoord van de kandidaten. Het vijfkoppige panel bestaat uit Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga, Ronnie Flex, Fred van Leer en Samantha Steenwijk. Zij adviseren de artiest en fan.

Goeree-Overflakkee zingt mee

Het eiland wordt in de aflevering van donderdagavond 3 december dubbel vertegenwoordigd. De gastartiest is namelijk niemand minder dan Dave von Raven. Hij is de zanger van The Kik en woont sinds een aantal jaar in Ooltgensplaat. Hij gaat samen met fan Viola raden wie er goed kan zingen en wie niet.

“Ze houdt wel van een portie romantiek en zingt dan ook graag op bruiloften,” Amber van Opijnen is deze aflevering de Wedding Singer. Amber is 26 jaar en komt uit Ouddorp. Toevallig heeft ze in november haar eerste singel uitgebracht en geeft ze zangles. Maar ziet het panel dat aan haar?

Een echt Flakkees duet?

Het programma bestaat uit diverse ronden en eindigt met een duet tussen de laatst overgebleven kandidaat en de gastartiest. Hoe tof zou het dan zijn als Amber de finale haalt en een duet mag zingen met Dave? Een echt Flakkees duet op de Nederlandse televisie.

Kijk de aflevering en kom erachter! Doet de aflevering het niet? Check hem dan hier!