Gezond eten van en op Goeree-Overflakkee

Foto: Afbeelding van Free-Photos via Pixabay

Gezond eten is belangrijk, dat weten we allemaal. En hoe leuk is het, als die gezonde voeding ook nog eens uit eigen buurt komt?!

Dat is precies waar ‘Proef Streekproducten’ voor zorgt. Deze organisatie stelt elke maand een pakket samen die wordt gevuld met lekker en gezond eten uit de streek. Zo steun je dus lokale ondernemers, de lokale economie, het milieu en je eigen lichaam. Door dat het uit de buurt komt, leggen de producten namelijk minder kilometers af.

Proef Streekproducten

“Wij ondersteunen graag de lokale ondernemers,” legt een woordvoerder uit. “Op Goeree-Overflakkee hebben we daarom een mooie samenwerking met Landwinkel ’t Zand uit Den Bommel. Elke maand stellen wij samen een heerlijk pakket samen voor twee personen. Dat krijg je twee keer in de week thuis afgeleverd, zo is het dus altijd lekker vers. En het thuisbezorgen is helemaal gratis!”

Elke maand wordt er dus een nieuw pakket samengesteld. Daarbij wordt gekeken naar wat er op dat moment lekker is en waar diverse gerechten mee gemaakt kunnen worden. En daar hoort natuurlijk ook een goede hap fruit bij. Wil je weten wat er voor november op het menu staat en wat de prijzen zijn? Check dan de website van Proef Streekproducten.

Culi-toer

Proef Streekproducten doet meer dan alleen verspakketten leveren. Ze willen consumenten meenemen op hun culi-toer naar vernieuwde recepten. Daar horen ook vlotte verhalen over producenten bij en natuurlijk leuke goodies en receptenboeken. “Elk seizoen op een nieuwe en verrassende manier. Lekker lokaal en precies op de manier die bij jou past.”