Ontmoet schrijver Murat Isik morgen online!

Foto: Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

Evenementen zijn voorlopig nog niet mogelijk, maar de bibliotheek zorgt gewoon voor een digitale oplossing. En wat voor een!

Op donderdag 19 november, morgen dus, kun je schrijver Murat Isik online ontmoeten. In een webinar zal hij vertellen over zijn werk en krijg je de kans om vragen te stellen. Voor schrijvers is het op dit moment ook lastig om bibliotheken te bezoeken en over hun werk te vertellen. Ontmoet Schrijvers Online is hiervoor een mooi alternatief.

Murat Isik

Schrijver Murat Isik brak door met zijn roman Wees Onzichtbaar. In dit boek vertelt hij het verhaal van een jongen van Zaza-Turkste afkomst die opgroeit in de Bijlmer. Het is een indrukwekkend boek met dagelijkse moeilijkheden, pesterijen, familieproblemen en natuurlijk de Bijlmerramp. In 2019 schreef Isik het Boekenweekessay Mijn Moeders Strijd.

Webinar

Tijdens de online ontmoeting gaat Hetti Koster met Murat in gesprek over zijn boeken en familie. Het eerste half uur voert zij een gesprek met de schrijver. Vervolgens is er een half uur ruimte om zelf vragen te stellen. De deelnemer met de leukste/origineelste vraag wint een boek!

Meer informatie

De webinar vindt plaats op donderdag 19 november en start om 19.30 uur. Deelname is volledig gratis, maar vooral aanmelden is wel verplicht. Dit kan via de website van de bibliotheek.