Goeree-Overflakkee weer mooi in beeld gebracht

Foto: Ellen van den Doel

Wij inwoners van Goeree-Overflakkee weten hoe mooi ons eilandje is en kan zijn voor buitenstaanders. De Duitsers weten dat ook, maar veel Nederlanders nog niet.

Door Sam Fish

Het is daarom altijd leuk als het eiland weer eens mooi in beeld wordt gebracht. Een aantal weken geleden gebeurde dat nog door YouTuber Enzo Knol. Hij kwam samen met wat vrienden een aantal dagen naar het eiland om te ontdekken wat hier allemaal te zien en te doen is. Dat is natuurlijk tof, maar hij is niet de enige die ons eiland mooi in beeld kan brengen.

3 op Reis

3 op Reis is een Nederlands reisprogramma van de BNN VARA dat al sinds 2007 bestaat. In dat programma zie je de hele wereld voorbij komen. Van de prachtigste locaties tot de meest afgelegen punten van de wereld. Maar door corona is reizen voor een programma redelijk onmogelijk en onverstandig geworden.

Voor dit seizoen blijft het programma daarom in Nederland en zoeken ze hier de mooiste plekken op. En dan kom je natuurlijk al snel bij Goeree-Overflakkee uit. Heb je het fragment gemist? Geen probleem! Kijk het hieronder terug!