Steun de horeca, doe mee met de bestelchallenge!

Foto: Nieuws.nl

Wat begon als een leuk idee van een wethouder in de Hoeksche Waard is uitgegroeid tot een heuse challenge; de bestelchallenge!

Door Sam Fish

Het begon bij Paul Boogaard. Hij wilde graag de horeca steunen en verzon de bestelchallenge. De horeca heeft het dit jaar al erg lastig gehad, maar krijgt het nu weer te verduren. Inmiddels zijn de deuren van alle horeca in Nederland alweer een week gesloten.

Bestelchallenge

Het is heel simpel en iedereen kan meedoen. Je bestelt een maaltijd bij de lokale horeca en haalt het op. Maak daar een foto of een filmpje van, deel dit op sociale media en daag anderen uit om ook mee te doen aan de challenge. Dat heeft Paul Boogaard dus ook gedaan en via onze eigen wethouder Tea Both-Verhoeven kwam de challenge op Goeree-Overflakkee terecht.

De uitdaging groeit nog steeds en heeft inmiddels ook de burgemeester gehaald die alle eilandbewoners uitdaagt om mee te doen.

Horeca

Nog zeker tot half december moet de horeca in Nederland haar deuren gesloten houden. Afhalen en bezorgen kan echter wel. Wil jij weten waar je terecht kunt? Geen zorgen, wij hebben de afgelopen weken alle horeca een platform gegeven op onze website. Dat overzicht vindt je hier.

Eet smakelijk! Wie daag jij uit?