22 Stellendammers winnen samen 1 miljoen euro!

Foto: Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

Een mooie en vooral grote verrassing voor een aantal inwoners van Stellendam. Op de postcode 3251 AT is de SuperPostcodePrijs gevallen.

Deze prijs bestaat uit 1 miljoen euro dat onder de spelers van deze straat wordt verdeeld. Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé verraste de winnaars. Hij mocht hen op gepaste afstand een prachtige cheque overhandigen.

In totaal spelen er op deze postcode 22 mensen mee met de Postcode Loterij. Onder hen wordt de 1 miljoen euro verdeeld. Daarmee variëren de bedragen van 34.482 euro tot 103.448 euro! Dit is afhankelijk van het aantal loten dat ze hebben.

Winnaars

Zo is er groot feest voor Leanne en Tristan. Het spel speelt afzonderlijk van elkaar mee en vallen dus beiden in de prijzen. Leanne ontvangt een cheque van 34.482 euro en Tristan van 68.965 euro. “We zijn heel blij,” laten ze weten. “We kunnen het goed gebruiken, want er is een baby op komst.”

Ook Martin en Hetty krijgen een mooi bedrag, namelijk 68.965 euro. En ook hier komt het goed van pas. “Er moet veel gebeuren in het huis. Er moet een nieuwe vloer in en de muren moeten gestuukt worden,” aldus de winnaars.

Don en Andrea winnen 34.482 euro met hun lot. “Dit kan niet waar zijn! Het huis staat te koop en we kunnen dit geld goed gebruiken voor onze nieuwe woning.”

Onderweg naar de PostcodeKanjer

De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de SuperPostcodePrijs. Van 5 oktober tot en met 27 december wordt er elke week een miljoen euro verdeeld. Met op 1 januari de klapper op de vuurpijl. Dan wint een postcode 54,9 miljoen euro met de PostcodeKanjer! Speel je mee?

Postcode Loterij 1 miljoen Stellendam cheque winnaars Postcode Loterij 1 miljoen Stellendam cheque winnaars