Streekmuseum is deze winter extra geopend

Foto: Julian Villerius

Jarenlang was het Streekmuseum gesloten tijdens de wintermaanden. Maar daar is vorig jaar verandering in gekomen.

Het bestuur zag ook in de winter voldoende toeristen en gasten bij het museum. Maar daarnaast is de verkoop vanuit de museumwinkel een mooie inkomstenbron in tijden van het coronavirus. Daarom is besloten om ook dit jaar het museum in de wintermaanden te openen voor bezoekers.

Coronaproof

Ook voor het Streekmuseum is het een moeilijke tijd. Maar binnen de geldende maatregelen proberen ze er iets moois van te maken. Het is dan ook een uitdaging om de activiteiten op een verantwoorde en veilige manier voort te zetten.

Vanaf 1 november tot het einde van het jaar zijn er nieuwe openingstijden voor het museum en de winkel. Zo kun je op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur het museum bezoeken. Op zaterdag kan dit van 14.00 tot 17.00 uur.

Reserveren

Het is verstandig om je bezoekje aan het museum vooraf te reserveren. Dat kan door te bellen naar 06 52 15 31 69 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wil je liever het museum bezoeken op een andere dag dan woensdag of vrijdag? Plan dan een bezoekje via dezelfde contactgegevens.

Bezoek je het museum? Dan is het dragen van een mondkapje verplicht.

Streekmuseum afstand anderhalve meter