Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Foto: Sam Fish

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Dorpswandeling – Sommelsdijk

Ontdek Sommelsdijk onder begeleiding van een gids. Door de verhalen die worden verteld, komt de geschiedenis tot leven en ga je je omgeving met andere ogen bekijken. De dorpswandeling is deze dinsdag en vrijdag voor het laatst. De wandeling duurt van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur.

Meer informatie 

Presentatie havenevangelist – Ouddorp

Op woensdag 28 oktober komt er een speciale gast naar de 55+ club in de Dorpstienden van Ouddorp. Het gaat om havenevangelist Felix Heinrichs. De presentatie start om 14.00 uur. Uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen. Zorg dus voor een mondkapje en blijf thuis bij corona-achtige gezondheidsklachten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joke van Dam tel. 0187 682319. Je kunt ook bellen met Stichting ZIJN 0187 483366 of een e-mail sturen naar [email protected]

Meer informatie 

Voor alle activiteiten gelden uiteraard de coronamaatregelen die zijn opgesteld door de overheid. Houd afstand tot andere mensen en blijf thuis als je gezondheidsklachten hebt. Blijf ook thuis als iemand uit jouw huishouden positief getest is op het coronavirus of de testuitslag nog afwacht.