Ledenvergadering Streekmuseum in Exoduskerk

Foto: Streekmuseum

De ledenvergadering van het Streekmuseum zou eigenlijk in het voorjaar al plaatsvinden. Maar de komst van het coronavirus liet het niet toe.

Hoewel we voorlopig nog niet van het virus af zijn, is het toch belangrijk dat de vergadering doorgaat. De jaarstukken moeten namelijk goedgekeurd worden. Om die reden heeft het bestuur van het Streekmuseum besloten een vergadering uit te schrijven.

Exoduskerk

De vergadering is niet digitaal, maar wordt gehouden in de Exoduskerk aan de Dorpsweg in Sommelsdijk. Dit gebeurt op woensdag 21 oktober om 19.30 uur. Volgens de geldende maatregelen mogen er 30 leden aanwezig zijn bij de vergadering. Ben je lid en wil je erbij zijn? Meld je dan aan via [email protected].

Kun je niet aanwezig zijn bij de vergadering, maar wil je wel een vraag stellen? Dien deze dan in via hetzelfde mailadres. Het jaarverslag is te vinden op de website van het museum.

In verband met het virus is er dit jaar geen spreker.

Lid worden

Ben je nog geen lid van het Streekmuseum, maar wil je dat wel worden? De contributie bedraagt € 20,- per jaar voor particulieren, voor bedrijven is dit 50 euro per jaar. Met deze contributie steun je het oudste museum van het eiland. Je helpt zo mee om de eiland verhalen te blijven vertellen.