Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Foto: Pixabay

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Dorpswandeling – Sommelsdijk

Ontdek Sommelsdijk onder begeleiding van een gids. Door de verhalen die worden verteld, komt de geschiedenis tot leven en ga je je omgeving met andere ogen bekijken. De dorpswandeling is op dinsdag en vrijdag van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur.

Meer informatie 

Filmhuis – Whitestar! – Middelharnis

Op woensdagmiddag 7 oktober kun je in het Diekhuus kijken naar de film Whitestar! met Britt Dekker, Tim Douwsma en Richelle Planting. De film begint om 14.00 uur en kost € 5,- per persoon.

Meer informatie 

Filmhuis – Downton Abbey – Middelharnis

Op woensdagavond draait er ook een film, je kunt dan kijken naar Downton Abbey in het Diekhuus Filmhuis. Deze film start om 20.00 uur en kost € 9,50 per persoon. Filmhuisleden en CJP krijgen € 1,50 korting. Bij de prijs hoort ook een consumptie, deze krijg je vooraf en er is geen pauze.

Meer informatie 

Breicafé – Ooltgensplaat

Op donderdag 8 oktober zijn de deuren van het breicafé in Ooltgensplaat weer geopend. Je kunt daar van 19.30 tot 22.00 uur terecht voor wat creatief handwerk en een gezellig kopje koffie. De entree bedraagt 2 euro per persoon.

Meer informatie

Klaverjascompetitie – Sommelsdijk

Op donderdag 8 oktober kun je weer meedoen aan de klaverjascompetitie van wijkvereniging De Zwaluw. De entree bedraagt € 3,50 per persoon. Aanmelden is verplicht.

Meer informatie

Bingo – Middelharnis

Op zaterdag 10 oktober kun je weer gezellig bingoën in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat in Middelharnis. Er zijn weer prachtige prijzen te winnen, dus twijfel niet om mee te doen. De 12 ronden kosten € 7,50 per speler, dit is inclusief twee koffieronden. De deuren openen om 18.45 uur en de bingo start zo’n 45 minuten later.

Voor alle activiteiten gelden uiteraard de coronamaatregelen die zijn opgesteld door de overheid. Houd afstand tot andere mensen en blijf thuis als je gezondheidsklachten hebt. Blijf ook thuis als iemand uit jouw huishouden positief getest is op het coronavirus.