FilmBieb bij Strandtheater Houten Kaap!

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

FilmBieb is geen nieuw begrip voor de bibliotheek van Ouddorp. Wel wordt het even in een nieuw jasje gehesen.

Onder de naam FilmBieb vertoont de bibliotheek al jaren films in haar vestigingen. Echter, door corona is de vestiging in Ouddorp niet meer geschikt voor een groot aantal mensen. De samenwerking met strandtheater Houten Kaap op Ouddorp Duin biedt een mooie uitkomst!

Samenwerking

De samenwerking met het strandtheater werd eerder deze zomer al getest. Toen werd er een workshop schilderen voor ouders en kinderen georganiseerd. Het bleek een groot succes en dan is de stap naar een langere samenwerking snel gezet.

Naast het kijken van films, is de kans groot dat er meer activiteiten gaan komen.

Films

Dit najaar kun je al gaan genieten van de eerste films die gedraaid gaan worden. Zo kun je gaan kijken naar Little Women, La Belle Epoque en Emma.

Op woensdag 7 oktober draait Little Women. Dit is het verhaal van vier zussen die onder de hoede van hun moeder opgroeien tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog.

Deze film wordt gevolgd door La Belle Epoque op woensdag 4 november. Dit verhaal gaat over een man die de kans krijgt om terug te gaan in de tijd. Hij kan op die manier zijn grote liefde opnieuw beleven.

De reeks wordt op woensdag 2 december afgesloten met de film Emma. Deze film gaat over liefde en geluk en is gemaakt naar het bekende boek van Jane Austen.

Kijk je mee?

Alle films starten om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur kun je de zaal in. Bij de vertoning worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd. Zo kan iedereen op een veilige manier van de film genieten. Aanmelden voor de film kan zowel via de website van de bibliotheek als via de website van Houten Kaap.