Hockeymannen HCGO 1 nu koploper

Foto: PR Hockeyclub Goeree-Overflakkee

Het volledig vernieuwde HCGO Heren 1 Team heeft zichzelf een grote dienst bewezen. Op zondagmiddag 27 september speelden ze tegen Spijkenisse.

De Flakkeese mannen hebben het stadse HV Spijkenisse H2 met grote cijfers verslagen. De heren zijn door deze zege nu lijstaanvoerder in de vijfde klasse.

Samenstelling

Het team trad zondag wederom aan in een andere samenstelling. Dit komt door uitval van diverse spelers. Er moest dus een beroep worden gedaan op andere selectiespelers om de basis vorm te geven. Dit wisselen van samenstelling had gelukkig geen invloed op het spel.

Door enthousiaste speltechnische inbreng van lid van verdienste Gert-Jan Oostwouder, de gebroeders van Dam en oa. uitstekend veldspel van meerdere HCGO spelers waaronder; M. Klem, F. Diderich, T. Schenkenberg en O. Pijls liep HCGO uit naar een monsterscore. De wedstrijd had uiteindelijk de eindstand 7-2.

Dames 1

Ook de dames mochten afgelopen weekend het veld weer. Zij speelden tegen HC Rotterdam. HCGO wist de goede seizoensstart een vervolg te geven met wederom een zege. De Flakkeese dames trakteerden de Rotterdamse tegenstander met een fris spel. Dat bracht voor de tegenstander een forse nederlaag. De Flakkeese dames wonnen met 6-3.

HCGO Dames 1 27 september