Het Flakkees Kampioenschap legpuzzelen komt terug!

Foto: Afbeelding van congerdesign via Pixabay

Het Flakkees Kampioenschap dat vorig jaar in de Staver werd gehouden was een enorm succes. En daarom komt het dit jaar ‘gewoon’ weer terug.

Door Sam Fish

Niet helemaal gewoon, natuurlijk. Het is tenslotte ook geen gewone tijd. Zo mocht je vorig jaar strijden in teams van 4. Dit jaar is dat aangepast naar teams van twee. Samen ga je aan de slag met een legpuzzel van 500 stukjes. Uiteraard een Jan van Haasteren puzzel. En dit gebeurt allemaal op 16 en 17 oktober.

Meedoen

Dus is legpuzzelen nu echt iets voor jou? Schrijf je dan in. Voor 25 euro per duo mag je meedoen. Dit is inclusief twee drankjes en een versnapering. Het kan ook voor 20 euro zonder drinken en versnapering.

De avond vindt plaats in de aula van de RGO in Middelharnis. Voor de twee teams die als eerste de puzzel hebben afgemaakt is er een leuke prijs. Wil je meedoen? Houd dan de website van Hart van Goeree-Overflakkee in de gaten. De inschrijving start namelijk dit weekend!

Corona-maatregelen

Uiteraard is het belangrijk om rekening te houden met de corona-maatregelen die zijn ingesteld door de overheid. Zo mogen er 22 teams meedoen aan de wedstrijd. Zij zitten allemaal met voldoende afstand van elkaar te puzzelen. Heb je gezondheidsklachten die te maken hebben met het corona-virus? Blijf dan thuis. Is er iemand in jouw huishouden positief getest op het virus? Blijf dan ook thuis.