Update: 14-jarig meisje uit Melissant terecht

Foto: Burgernet

Burgernet stuurt zojuist een bericht voor de vermissing van een 14-jarig meisje.

Door Sam Fish

Het gaat om een meisje uit Melissant. Ze is blank, heeft bruin haar en is ongeveer 1.66 meter lang. Ze heeft een slank postuur, draagt een blauwe spijkerbroek met gaten, een beige lederlook jack en zwarte Nikes.

Update 25 september 14.56 uur

De politie laat weten dat het meisje in goede gezondheid is aangetroffen. De melding wordt dan ook afgesloten. Ze danke.n Iedereen voor het uitkijken naar haar. Aangezien ze gevonden is verwijderen wij de foto.

Update 22.08 uur

Burgernet heeft zojuist de melding afgesloten, het meisje is echter nog niet terecht. Er wordt dus nog steeds naar Kaylee gezocht. Heb jij haar ergens gezien? Of heb je misschien iets gehoord dat naar haar zou kunnen leiden? Bel dan de politie via 0900-8844 of neem contact op met GO-alert, zij hebben een kort lijntje met de politie en kunnen alles direct doorgeven aan het team op Goeree-Overflakkee.

Kaylee vermissing burgernet afmelding

Update 20.42 uur

Rond 20.00 uur vanavond is een nieuwe melding verstuurd via Burgernet. Hierin gaat het om een 15-jarig meisje uit Melissant met een lichte spijkerbroek met gaten. Het gaat nog steeds over Kaylee en is dus dezelfde melding als eerder vandaag.

Update 12.56 uur

Een vriendin van Kaylee laat weten dat ze woensdagmiddag 23 september rond 15.30 uur nog contact met haar heeft gehad. Kaylee zou de bus van 19.30 uur terug naar huis nemen, maar is niet meer gezien of gehoord.

Update 11.51 uur

De politie laat weten dat het gaat om de 14-jarige Kaylee uit Melissant. Haar foto staat onderaan dit bericht. Kaylee is op woensdagmiddag 13.00 uur voor het laatst gezien bij de Albert Heijn in Middelharnis.

Tip

Burgernet hoopt dat iedereen kan uitkijken naar het meisje. Heb je haar gezien? Of weet je waar ze mogelijk kan zijn? Bel dan 0900-8844 of neem contact op met GO-alert. Zij staan in directe verbinding met de politie van Goeree-Overflakkee.