Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Foto: Pixabay; Annca

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Dorpswandeling – Sommelsdijk

Ontdek Sommelsdijk onder begeleiding van een gids. Door de verhalen die worden verteld, komt de geschiedenis tot leven en ga je je omgeving met andere ogen bekijken. De dorpswandeling is op dinsdag en vrijdag van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur.

Meer informatie

Breicafé – Oude-Tonge

Op woensdagavond 9 september opent het breicafé haar deuren in Oude-Tonge. Je kunt er terecht van 19.30 tot 21.30 uur. De entree is gratis, koffie en thee kost € 1,25.

Meer informatie 

Breicafé – Ooltgensplaat

Op donderdag 10 september kun je weer naar het breicafé in Ooltgensplaat. De deuren zijn geopend van 19.30 tot 22.00 uur voor een hoop gezelligheid. De entree bedraagt 2 euro per persoon, dit is inclusief een kopje thee of koffie.

Meer informatie

Klaverjascompetitie – Sommelsdijk

Op donderdag 10 september begint de klaverjascompetitie weer bij Wijkvereniging de Zwaluw in Sommelsdijk. De competitie duurt 8 ronden, daarvan tellen de 5 beste mee voor het klassement. De entree bedraagt € 3,50 per persoon.

Meer informatie 

Diekhuus Filmhuis – Middelharnis

Op donderdag 10 september draait de film ‘Portrait de la Jeune fille en feu’ in het Diekhuus. De film start om 20.00 uur en heeft geen pauze. De entree bedraagt € 9,50 per persoon, dat is inclusief een drankje vooraf.

Meer informatie

Chinese maaltijd – Ooltgensplaat

Geen zin om te koken? Dan kun je op vrijdag 11 september terecht bij de 55+ club in Ooltgensplaat. Daar kun je genieten van een heerlijke Chinese maaltijd! Vooraf aanmelden is wel verplicht!

Meer informatie

Drive-in bioscoop – Dirksland

Op zaterdag 12 september houdt het bestuur van PJ Flakkee een Drive-in bioscoop in Dirksland! Je kunt daar kijken naar de film Bohemian Rhapsody. De bioscoop is ook toegankelijk voor mensen die niet lid zijn van de organisatie.

Meer informatie

Tuintjesmarkt – Middelharnis

Op zaterdag 12 september is er een tuintjesmarkt in Middelharnis. Van 10.00 tot 15.00 uur kun je hier lekker snuffelen tussen de spullen van anderen. Houd je echter wel aan de corona-maatregelen.

Meer informatie