Last minute toeristische uitjes op Goeree-Overflakkee!

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

De zomervakantie is voorbij en de scholen zijn weer begonnen, dus de pret is weer voorbij. Of toch nog niet helemaal?

Door Sam Fish

Deze week kun je nog mee aan boord van de Linquenda II. Vaar mee voor een leuk tochtje over het Haringvliet. Fietsen mogen aan boord om ergens anders verder te gaan met de tocht. Of maak het tochtje onderdeel van een prachtige wandeling door het gebied rondom het Haringvliet.

De boot vaart op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Schippers Jan en Simone staan dan klaar om je mee te nemen naar prachtige locaties. En ze kunnen ook een hoop vertellen! Kijk op de website van Expeditie Haringvliet voor meer informatie!

Toeristentreintje

Heb je geen zeebenen of blijf je liever op het eiland? Geen enkel probleem. Nog de hele maand september kun je meerijden. Hij blijft deze maand nog rijden in Ouddorp en in Sommelsdijk/Middelharnis.

Heb je geen idee hoe? Hartstikke simpel; instappen en meerijden. En dat is nog helemaal gratis ook. Wil je meer informatie over de opstapplaatsen en de haltetijden? Check dan even de website van de gemeente Goeree-Overflakkee!

Veel meer

Natuurlijk is er het hele jaar door een hoop te doen op het eiland en dat blijft ook gewoon zo. Heb je dus een keer zin om iets leuks te doen? Check dan bijvoorbeeld het VVV Inspiratiecentrum in Ouddorp. Of kijk op de website van een specifiek uitje. Zo kun je goed voorbereid op pad.