Aangepaste twaalfde editie Havenconcert Goedereede

Foto: PR Stichting Havenconcert Goedereede

Het is natuurlijk goed nieuws dat op zaterdag 5 september alweer het twaalfde Havenconcert in Goedereede plaats gaat vinden. Dit jaar wel even een klein beetje anders.

Vanaf 19.30 uur zal een gevarieerd muziekprogramma ten gehore worden gebracht. Dit gebeurt vanaf een speciaal ponton in de haven van Goedereede. De presentatie is in handen van Fred Götzenberger. Door de corona-maatregelen zal het concert op sommige punten anders zijn dan andere jaren.

Maatregelen

Zo worden rond de haven stoelen opgesteld met anderhalve meter afstand ertussen. Het publiek mag dan ook alleen op deze stoelen genieten van het concert. Drankjes mogen alleen worden genuttigd op de terrassen. En vooraf worden er triagegesprekken gevoerd.

En misschien wel de stomste en vooral moeilijkste regel van alles; meezingen mag niet.

Line-up

Er is voor deze twaalfde editie een mooie line-up geregeld. Het voorprogramma start om 19.00 uur met een optreden van Jan Bezuijen op het carillon van de Goereese Toren. De Koninlijke Fanfare Apollo levert elk jaar een prachtige bijdrage, dit jaar dus ook. Zij bijten dan ook het spits af, onder leiding van dirigent Ton van Grevenbroek.

Ook singer-songwriter Clementine speelt nummers. Dit doet ze alleen, maar ook onder begeleiding van Apollo. Daarnaast brengt ook de Sir Oliversband uit Den Bommel een bezoekje aan het concert.

Meer informatie

Het havenconcert op zaterdag 5 september is volledig gratis te bezoeken. Let alleen wel op; vol is vol. De organisatie zet stoelen neer en het is niet toegestaan om zelf een extra stoel toe te voegen in en om de zone van het concert. Wil je meer informatie over het evenement en het programma? Kijk dan op www.havenconcert.nl.

Cookieinstellingen