Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Foto: Sam Fish

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Schilderworkshop – Ouddorp

Op dinsdag 11 augustus kun je meedoen aan de schilderworkshop van de SummerAcademy in de Houten Kaap in Ouddorp. Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen jong en oud aan de slag met het schilderen van een mus, mees, roodborst of andere vogel. Doe je mee?

Dorpswandeling – Sommelsdijk

Ontdek Sommelsdijk onder begeleiding van een gids. Door de verhalen die worden verteld, komt de geschiedenis tot leven en ga je je omgeving met andere ogen bekijken. De dorpswandeling is op dinsdag en zaterdag van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur.

Bingo – Middelharnis

Op woensdagmiddag 12 augustus kun je in het Wijkcentrum van Middelharnis corona-proof bingoën! De bingo start om 12.30 uur, de entree bedraagt € 5,- per 9 ronden. Vooraf aanmelden is verplicht! Kun je de 12de niet? Dan kun je ook kiezen voor de 19de!

Stellendam afvalvrij – Stellendam

Help jij op woensdag 12 augustus om Stellendam afvalvrij te maken? Om 9.15 uur start een groep aan de opruimdag. Het verzamelpunt is de kruising van de Voorstraat en de Langeweg!

Kinderplukmiddag – Ouddorp

Op woensdag 12 augustus is er een kinderplukmiddag bij Pluktuin Bloemenliefde in Ouddorp. Kinderen vanaf 5 jaar mogen hier hun eigen bosje bloemen of bloementaartje samenstellen. Deelname is € 6,50 per kind, inclusief wat lekkers en alle materialen.

BiebTV – Middelharnis

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud en heb je altijd al een eigen tv-programma willen maken? Dan is dit je kans! Op donderdag 13 augustus word jij in de bieb van Middelharnis de regisseur van BiebTV.

Diekhuus Filmhuis: After the Wedding – Middelharnis

Op donderdag 13 augustus kun je in het Diekhuus kijken naar de film ‘After the Wedding’. De film draait in de Rabobankzaal en start om 20.00 uur. De entree bedraagt € 9,50 per persoon. Filmhuisleden en CJP krijgen € 1,50 korting.

Zomermarkt – Middelharnis

Geen Diekdagen dit jaar, maar op 14 augustus is er wel een speciale zomermarkt in het centrum van Middelharnis. Er worden genoeg maatregelen genomen om het allemaal veilig te laten verlopen. De markt duurt van 13.00 tot 21.00 uur.

Rommelroute – Ouddorp

Zin in een rommelmarkt? Ga dan op zaterdag 15 augustus naar Ouddorp. Daar kun je de rommelroute wandelen. Dat is een tuintjesmarkt, verspreid over het hele dorp. De route is te bewandelen van 9.30 tot 15.00 uur.

Beiaardconcert – Goedereede

Op zaterdag 15 augustus word je in Goedereede getrakteerd op een gratis beiaardconcert vanaf de Goereese Toren. Deze dag speelt Wim Ruitenbeek van 15.00 tot 16.00 uur.