Filmhuis – After the wedding

Foto: Sam Fish

Op donderdag 13 augustus kun je in het Diekhuus kijken naar de film ‘After the wedding’ van regisseur Bart Freundlich.

Isabel (Michelle Williams) is de manager van een weeshuis in Calcutta. Ze gaat in op een uitnodiging van zakenvrouw Theresa (Julianne Moore) in New York. Ze wil Isabel inlijven in haar organisatie. In ruil daarvoor zal Isabel het noodlijdende weeshuis voorzien van de nodige financiële steun. De keuze dat zij haar weeskinderen dan niet meer mag bezoeken, maar hen dus wel kan redden, is moeilijk voor Isabel. Helemaal als blijkt dat Theresa ook nog eens is getrouwd met haar ex, Oscar (Billy Crudup).

De film is een Amerikaanse remake van een Scandinavische film met dezelfde titel. Destijds werd deze geregisseerd door Suzanne Bier, die ook nu het script heeft geschreven.

Diekhuus, Middelharnis | donderdag 13 augustus | 20.00 uur | € 9,50 / Filmhuisleden en CJP € 8,- | Kaarten zijn te koop via hetdiekhuus.nl

Bij de tickets zit een gratis consumptie, deze krijg je bij binnenkomst. Het is verplicht om vooraf te reserveren. Kaarten zijn niet te koop aan de kassa bij de deur. In verband met het corona-virus moet er anderhalve meter afstand gehouden wordt. Als je twee kaarten koopt, gaat het Diekhuus er vanuit dat je uit één huishouden komt. Twee kaarten kopen betekent dus twee stoelen naast elkaar.

Blijf thuis bij gezondheidsklachten, verkoudheid, hoesten en/of koorts. Desinfecteer je handen bij binnenkomst. En houdt afstand tot andere gasten en medewerkers.