Er is weer plek voor lezers in de leesgroepen!

Foto: Pixabay; StockSnap

Hou je van lezen? En bespreek je na afloop graag het boek en de gedachten/motieven erachter? Dan is een leesgroep misschien wel iets voor jou.

Binnen Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta zijn er verschillende actieve leesgroepen. Zowel op Voorne Putten als op Goeree-Overflakkee. Zij komen de ene keer overdag samen, de andere keer ’s avonds.

Samen lezen

Een leesgroep komt van september tot en met mei/juni samen. Zij lezen en bespreken samen zeven titels. Bijvoorbeeld Zwarte Schuur van Oek de Jong, Grand Hotel Europa van Ilja Leonard Pfeijffer en De Rechtvaardigen van Jan Brokken.

Leesgroepen

In september start het nieuwe seizoen en er zijn een aantal groepen die een plekje over hebben. Dit geldt voor de groep in Hellevoetsluis, maar ook in Middelharnis. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een nieuwe groep op te richten als daar genoeg animo voor is.

Heb je interesse in deelname aan een leesgroep? Of kun jij wel een eigen leesclub starten bij een andere bibliotheekvestiging? Neem dan contact op met Lindsay via [email protected].