SRGO zit niet stil deze zomervakantie

Foto: PR Stichting SRGO

Een aantal locaties van Stichting Sport en Recreatie Goeree-Overflakkee (SRGO) zijn deze zomer dicht. Maar ze zitten niet stil, er wordt juist hard gewerkt!

Op deze manier kunnen ze in september weer van start met een nieuw seizoen. En dat allemaal met frisse moed en een frisse look!

Ouddorp

In de Dorpstienden in Ouddorp is goed gebruik gemaakt van de zomerperiode. Er is geschilderd, de vloer is geolied en er zijn nieuwe wanden aangebracht. Daarnaast zijn er ook nieuwe tafels gekocht. Deze locatie is dus ook helemaal klaar voor september. Dan start het nieuwe seizoen vol mooie evenementen, feesten en bijeenkomsten. Uiteraard wel met corona-maatregelen.

Oude-Tonge

In Oude-Tonge is de Grutterswei onder handen genomen. De houten vloer is volledig kaal geschuurd. Daarna is hij opnieuw belijnd en geolied. Een enorme klus, maar het eindresultaat mag er zeker zijn.

Sommelsdijk

De Staver in Sommelsdijk heeft een hele make-over gekregen. Het zwembad was al voorzien van een nieuwe look, maar nu is ook de nieuwe luchtbehandeling geïnstalleerd. Ook is alles meteen grondig schoongemaakt, want het zwembad was toch leeg.

Daarnaast wordt er in opdracht van de gemeente ook hard aan de tennishal gewerkt. Hier worden vier sportzalen gerealiseerd.

Zuiderdiep

Niet alle locaties van SRGO zijn gesloten. Zo is het Zuiderdiep in Stellendam geopend voor binnen en buitenzwemmers. In verband met de maatregelen is het wel verplicht om vooraf te reserveren. Dit kan alleen telefonisch via 0187-49 15 43.

Start nieuw seizoen

De stichting kijkt uit naar het nieuwe sportieve en recreatieve seizoen dat in september start. Samen met alle betrokken verenigingen is gekeken naar het programma. Daar zijn de huidige corona-maatregelen naast gelegd. Zo is gekeken wat er allemaal door kan gaan vanaf het nieuwe schooljaar.