Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Foto: Pixabay; Cocoparisienne

De activiteiten en evenementen op Goeree-Overflakkee hebben even stilgelegen. Maar het moment is daar. De agenda is weer aardig gevuld!

En dus is dit een goed moment om de activiteiten voor de komende week weer uit te lichten. Er is namelijk aardig wat te doen op het eiland deze week. Voor jong én oud! De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Fietspuzzeltocht – Ouddorp

Op maandagavond 3 augustus kun je in Ouddorp meedoen met een fietspuzzeltocht. De start is tussen 18.15 en 19.00 uur vanaf de Dorpskerk in de ring van Ouddorp. Deelname is 3 euro per persoon, vooraf aanmelden is niet nodig. De tocht is ongeveer 20 kilometer en je krijgt een goodiebag mee met wat lekkers voor onderweg.

Jeugdvoorstelling Superloeser – Ouddorp

Kinderen kunnen op dinsdag 4 augustus bij Strandtheater Houten Kaap kijken naar de jeugdvoorstelling Superloeser. Er zijn twee voorstellingen; om 11.00 uur en om 16.00 uur. De voorstelling is voor kinderen vanaf 6 jaar.

Kleuterochtend – Middelharnis

Op woensdag 5 augustus is er in de bibliotheek van Middelharnis een ochtend voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Er wordt voorgelezen uit het boek ‘Oh! Een boek vol geluiden’. En er wordt na afloop ook geknutseld en muziek gemaakt. Vooraf aanmelden is verplicht. De ochtend duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

SUP Yoga – Ouddorp

Ga je liever de sportieve kant op? Volg dan de workshop Sup Yoga. Let wel op dat je je vooraf aanmeldt, er is namelijk maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. De workshop is op woensdag 5 augustus van 12.00 tot 14.00 uur.

SummerSchool Escape Room – Middelharnis

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud en kun je wel een uitdaging gebruiken? Meld je dan aan voor de SummerSchool Escape Room in de bibliotheek van Middelharnis! Vooraf aanmelden is verplicht, de ochtend duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

Sonneveld meets Elton John – Middelharnis

Op vrijdag 7 augustus speelt Tony Neef twee keer in het Diekhuus met Steven Roox. Om 19.30 en 21.30 uur zullen zij een herkenbaar liedjesprogramma brengen met zowel Engels- als Nederlandstalige hits.

Beiaardconcert – Goedereede

Op zaterdag 8 augustus is er weer een Beiaardconcert in de Toren van Goedereede. Van 12.00 tot 13.00 uur zal Jan Bezuijen prachtige liederen brengen. Helemaal gratis.