Wanneer starten de 55+ activiteiten weer?

Foto: Afbeelding van Sabine van Erp via Pixabay

Door het corona-virus zijn alle activiteiten stil komen te liggen. Ook die van Stichting ZIJN voor de ouderen.

Juist voor ouderen zijn deze activiteiten erg belangrijk. Onderling contact doet mensen goed. De stichting realiseert zich dan ook dat het in deze tijd nóg belangrijker is om mensen te verbinden.

Activiteiten

Op kleine schaal mogen er weer activiteiten plaatsvinden. Minder mensen en met anderhalve meter afstand, maar er zijn mogelijkheden. Omdat Stichting ZIJN vaak te maken heeft met een kwetsbare doelgroep, wordt er extra streng gekeken. Toch willen ze de ouderen weer de gelegenheid geven om elkaar te ontmoeten.

De stichting is druk bezig met het kijken naar de mogelijkheden. Natuurlijk alles binnen de maatregelen van het RIVM. Het is tenslotte niet de bedoeling dat er een tweede besmettingsgolf over Nederland trekt.

Ouddorp

De stichting kijkt nu samen met de 55+ club in Ouddorp naar mogelijkheden. Wanneer het in de Dorpstienden weer mogelijk is om activiteiten te organiseren voor ouderen, dan wordt dat uiteraard gecommuniceerd. De 55+ club en de stichting hopen dit binnen afzienbare tijd te kunnen realiseren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting ZIJN. Telefonisch zijn zij bereikbaar via 0187-48 33 66. Of stuur een mail naar [email protected].