Ooltgensplaat wint bonnen voor lokale ondernemers

Foto: Pixabay+ pexels

Postcodegebied 3257, Ooltgensplaat, valt in de prijzen bij de Postcode Loterij. Ze winnen per lot een shoptegoed van 50 euro.

De cadeaubon kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze. Deze zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Op deze manier wil de Postcode Loterij met het prijzenpakket een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken. Zo winnen de buurtbewoners, maar ook de lokale ondernemers!

Lokaal winkelen

Met het shoptegoed kunnen de Plaetenaren dus de lokale ondernemers steunen. De bon is namelijk in te ruilen voor een cadeaukaart naar keuze. Denk aan bakkers-, koffie-, lokaal vers-, ijs- en restaurant cadeaukaart. Deze is dus niet alleen te besteden in Ooltgensplaat, maar op het hele eiland. De HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque behoren ook tot de mogelijkheden.

Behalve het inruilen van de cadeaubon, kan de bon ook worden gedoneerd aan de Voedselbank. Dat is uiteraard een geheel eigen keuze die de winnaars kunnen maken. De winnaars worden binnenkort per brief over deze prijs geïnformeerd.

17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten

De mensen in Ooltgensplaat zijn niet de enige met dit leuke cadeautje. In totaal wordt er voor 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten weggegeven aan deelnemers van de loterij.

De gevolgen van de corona-crisis zijn ingrijpend en juist nu is de steun voor lokale ondernemers erg belangrijk. Daarom heeft de Postcode Loterij het prijzenpakket van de trekken van april, mei en juni uitgebreid met 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten.

Ondernemers in de buurt die zich willen aansluiten kunnen meer informatie vinden op www.postcodeloterij.nl/lokaleondernemers.