Bijzondere corona-verjaardag voor 18-jarige Tamara

Foto: Sam Fish

Word je eindelijk 18, mag er niemand op bezoek komen door het corona-virus. Wat doe je dan? Moeder Renate had de perfecte oplossing!

Door Sam Fish

Om half 10 stonden er al twee tantes voor de deur om te zingen voor Tamara’s verjaardag. Ze waren dé smoes om te zorgen dat Tamara op tijd wakker was. De tantes kregen koffie aangeboden om te zorgen dat iedereen naar binnen ging. Zo had Ab van der Valk van Happy Music genoeg tijd om alles klaar te zetten.

Het is niet de eerste keer dat Ab dit doet. “Het is de afgelopen tijd een aantal keer gevraagd en ik doe het graag. Als ik op deze manier mensen blij kan maken, dan is dat een hele kleine moeite,” zegt hij.

Verrassing

Twee buurkinderen kregen de taak om de confetti af te schieten en Ab zorgde ervoor de Tamara de verassing van haar leven kreeg. Met een versterker liep hij naar haar huis en door de straat klonk ‘Lang zal ze leven’.

Helemaal verbaasd kwam ze naar buiten. Ze werd bedolven onder confetti en kreeg nog taart ook. Buren kwamen massaal naar buiten om haar 18de verjaardag mee te vieren. “Dit was zo leuk! Ik ga dit nooit meer vergeten,” aldus de Jarige Jet.

Achttiende verjaardag in corona-tijd voor Tamara