Geef je moeder een bijzonder Moederdagcadeau

Foto: Afbeelding van Free Photos via Pixabay

Moederdag zit eraan te komen. Sterker nog, dat is aanstaande zondag al. Maar help, de kinderen zitten thuis. Wat nu?

Door Sam Fish

Normaal gesproken zijn de kinderen al weken van tevoren op school aan het knutselen voor Moederdag. Maar de kinderen zitten op dit moment thuis. Maandag 11 mei gaan ze weer naar school, maar dat is te laat voor Moederdag.

Daar heeft Tegelhandel Peeman in Sommelsdijk iets op gevonden.

Tegelactie

Tegelhandel Peeman heeft speciaal voor de kinderen tegels besteld. Deze kunnen zij, of hun ouders, helemaal gratis op komen halen. Het is de bedoeling dat ze geverfd worden in de mooiste kleuren, tekeningen, teksten of wat dan ook.

Lever hem terug in en de mooiste tegel wint een prijs. “Het idee is om alle kinderen die hebben meegedaan op de stoep voor de showroom te laten verzamelen. Dan kiezen we door het glas de winnaar uit, die krijgt een prijs,” legt de organisatie uit. “De kinderen mogen de tegel dan natuurlijk gewoon weer meenemen zodat ze hem cadeau kunnen doen.”

De tegeltjes kunnen ingeleverd worden tot en met 6 juni. Op deze dag wordt tevens de winnaar bekend gemaakt.

Cadeau

Uiteraard is deze actie gebaseerd op Moederdag, aangezien dat zondag 10 mei al zover is. Maar het is niet verplicht. Ken jij iemand die wel een mooi opbeurend tegeltje kan gebruiken? Of heb je al iets voor Moederdag, maar had je nog geen ideeën voor Vaderdag? Dan kan dat natuurlijk ook!