20 jaar Oranjepop Dirksland definitief in 2021

Foto: Dick van der Veer

Al 19 jaar zorgt Oranjepop in Dirksland voor een geweldig feest tijdens Koningsdag/Koninginnedag. Dit jaar helaas niet.

Door Sam Fish

We weten inmiddels allemaal dat evenementen niet door kunnen gaan tot 1 september. Toch had de organisatie van Oranjepop Dirksland de hoop om het feest van vandaag te kunnen verplaatsen naar 12 september. Maar helaas, het is niet gelukt.

“Het blijft stil vandaag in Dirksland en met z’n allen weten we ook waarom,” schrijft de organisatie op Facebook. “Ook op 12 september blijft het stil. Het uitgewerkte alternatieve plan, zo bleek vorige week, was iets dat om veiligheidsredenen ook niet kon.”

Jubileum in 2021

Ze bedanken alle sponsoren, de artiesten en de medewerkers via hetzelfde bericht. “Hopelijk houden jullie het hoofd boven water en vieren we volgend jaar ’20 jaar Oranjepop’ met z’n allen!”

Het 20-jarig jubileum laat dus even op zich wachten, maar het feestje zal er niet minder om worden. Het wordt volgend jaar gewoon extra gezellig in Dirksland, met toffe artiesten en leuke mensen. “Gelukkig kunnen we vandaag wél van het mooie weer genieten! Enjoy, zorg goed voor elkaar, tot volgend jaar!”

Berichtjes

De artiesten die dit jaar de line-up vulden komen volgend jaar gewoon alsnog een feestje bouwen. Ze hebben dan ook een berichtje opgenomen voor iedereen die erbij zou zijn.